Gelaatsverzorging & Make up

Durf te voelen, te beleven, te zijn !

Make up

 • Make up
  € 19
  Make up na verzorging
  € 10
  Wimper -of wenkbrauwverf
  € 10
  Wimper -en wenkbrauwverf
  € 15
 • Bruidsmake-up

  Dit is inclusief 1 proefmake-up, make up op de trouwdag, lipstick of lipgloss.

  Bruidsmake-up
  € 40
  Extra proefmake-up
  € 10

Phyto Moment
Een korte gelaatsverzorging voor wie Phyto 5 wil ontdekken, inclusief de ontspannende lymfedrainage. (reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, lymfedrainage gelaat, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto Moment
45 min
€45
 

Phyto Jeugd
Phyto 5 staat voor er goed uitzien én je goed voelen, zowel mentaal als fysiek. De unieke combinatie van producten met actieve ingrediënten en licht-& kleurtherapie brengen uw huidconditie terug in balans en herstellen het energetisch evenwicht in je lichaam. Door deze innerlijke balans behoud je de energie in je lichaam en krijg je meer vitaliteit en uitstraling. U merkt meteen het verschil na een Phyto 5 behandeling !

Phyto Jeugd (- 20 jaar)
45 min
€45
 

Phyto Gevoelige huid
Een anti-allergische verzorging voor de meest gevoelige huidjes. (reinigingsmelk, lotion, herstellende crème, master op gelaat hals en décolleté, lymfedrainage van het gelaat, ph-herstellende dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto Gevoelige huid
60 min
€55
 

Phyto Ageless
Ontdek deze bio- en ecolijn van ageless voor een pure en tijdloze schoonheid. Vochtbindende eigenschappen, herstelling van het mineralentekort, beschermt en elimineert vrij radicalen, vult rimpels van binnenuit, werkt liftend, verstevigend en tonifiërend zonder gebruik van inspuitingen. (opwarmend voetbadje, reinigingsmelk, lotion, AHA peeling, reinigingsmousse, alpgenmousse, gezichtsmassage, drainage van het gezicht, kleimasker, ageless serum, ageless dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto Ageless
60 min
€55

 

Phyto Ageless
90 min
€75
 

Phyto Aandacht
Een gepersonaliseerde gelaatsverzorging volledig naar de behoeften van uw huid op dat moment. (reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, peeling, algenmasker met etherische olie, lymfedrainage van het gelaat, kleimasker, serum met 5 oligo’s van de mineralen, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto Aandacht
60 min
€55
 

Phyto Harmony
Ieder seizoen heeft uw huid een andere aanpak nodig. De harmonie verzorgingen zijn verdeeld in 5 elementen, vijf periodes in een jaar. De lente (hout) staat voor energie en de spieren. In de zomer (vuur) wordt er gewerkt aan het enthousiasme en de doorbloeding. Tijdens de nazomer (aarde) staat het zenuwstelsel en afslanking op het programma. De herfst (metaal) staat voor het lymfesysteem en het loslaten van emoties. In de winter (water) werken we aan de waterhuishouding en lifting. (opwarmend voetbadje, aroma spray, reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, peeling, algenmasker met etherische olie, lymfedrainage gelaat, kleimasker, serum met de 5 oligo’s van de mineralen, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto Harmony
90 min
€75
 

Naobay Ogenblik
Ontdek Naobay tijdens deze gepersonaliseerde korte verzorging. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, dagcrème).

Naobay Ogenblik
30 min
€25
 

Naobay zuiverende verzorging
Een verzorging die uw huid weer helemaal opfrist, met extra aandacht voor comedomen. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, masker, dagcrème).

Naobay zuiverende verzorging
45 min
€40
 

Naobay Enjoy
Een reinigende, voedende verzorging die de huid een flinke opkikker geeft. Een compacte verzorging met duidelijk voelbaar en zichtbaar resultaat. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, massage, masker, dagcrème).

Naobay zuiverende verzorging
50 min
€45