Gelaatsverzorging & Make up

Durf te voelen, te beleven, te zijn !

 • Home
 • /Gelaatsverzorging & Make up

Make up

 • Make up
  € 25
  Make up na verzorging
  € 15
  Wimper -of wenkbrauwverf
  € 10
  Wimper -en wenkbrauwverf
  € 15


Phyto 5 ogenblik 30’
Een korte gelaatsverzorging voor wie Phyto 5 wil ontdekken, inclusief de ontspannende lymfedrainage. (reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, lymfedrainage gelaat, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto 5 ogenblik 30’
30 min
€30
 

Phyto 5 ageless 60’
Ontdek deze bio- en ecolijn van ageless voor een pure en tijdloze schoonheid. Vochtbindende eigenschappen, herstelling van het mineralentekort, beschermt en elimineert vrij radicalen, vult rimpels van binnenuit, werkt liftend, verstevigend en tonifiërend zonder gebruik van inspuitingen. (opwarmend voetbadje, reinigingsmelk, lotion, AHA peeling, reinigingsmousse, alpgenmousse, gezichtsmassage, drainage van het gezicht, kleimasker, ageless serum, ageless dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto 5 ageless 60’
60 min
€55
Phyto 5 ageless 60’
90 min
€75
 

Phyto 5 aandacht 60’
Een gepersonaliseerde gelaatsverzorging volledig naar de behoeften van uw huid op dat moment. (reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, peeling, algenmasker met etherische olie, lymfedrainage van het gelaat, kleimasker, serum met 5 oligo’s van de mineralen, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto 5 aandacht 60’
60 min
€55
 

Phyto 5 harmony 90’
Ieder seizoen heeft uw huid een andere aanpak nodig. De harmonie verzorgingen zijn verdeeld in 5 elementen, vijf periodes in een jaar. De lente (hout) staat voor energie en de spieren. In de zomer (vuur) wordt er gewerkt aan het enthousiasme en de doorbloeding. Tijdens de nazomer (aarde) staat het zenuwstelsel en afslanking op het programma. De herfst (metaal) staat voor het lymfesysteem en het loslaten van emoties. In de winter (water) werken we aan de waterhuishouding en lifting. (opwarmend voetbadje, aroma spray, reinigingsmelk, lotion, reinigingsgel, peeling, algenmasker met etherische olie, lymfedrainage gelaat, kleimasker, serum met de 5 oligo’s van de mineralen, dagcrème, oogcrème en lipbalsem).

Phyto 5 harmony 90’
90 min
€75
 

Clephar basis verzorging 45’
Ontdek Clephar tijdens deze gepersonaliseerde korte verzorging. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, dagcrème).

Clephar basis verzorging 45’
45 min
€45
 

Clephar specifieke verzorging 60’
Een verzorging die uw huid weer helemaal opfrist, met extra aandacht voor comedomen. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, masker, dagcrème).

Clephar specifieke verzorging 60’
60 min
€55
 

Clephar specifieke verzorging met dieptereiniging 90’
Een reinigende, voedende verzorging die de huid een flinke opkikker geeft. Een compacte verzorging met duidelijk voelbaar en zichtbaar resultaat. (reinigingsmelk, lotion, peeling, dieptereiniging, massage, masker, dagcrème).

Clephar specifieke verzorging met dieptereiniging 90’
90 min
€75