menu

Maak kennis met Esthetiek H2O

Tekst: Coach Tineke | Foto's: Lifestylebooking

In het gezellige schoonheidsinstituut Esthetiek H2O in Beerse ontvangt de vriendelijke Nadine haar klanten met de glimlach. In haar huiselijke salon zal ze er alles aan doen om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Haar warme persoonlijkheid stelt klanten meteen op hun gemak, waardoor ze zich al snel thuis voelen. Nadine zal luisteren naar wat je nodig hebt en een gepaste behandeling voorstellen. Ze specialiseerde zich in huidverbetering en voetreflexologie, maar sowieso staat ontspanning centraal tijdens alle verzorgingen.

In 2004 startte Nadine haar eigen schoonheidsinstituut H2O in haar woning te Beerse. Na haar carrière als laborante, besliste ze toen ze zwanger was om te gaan studeren voor schoonheidsspecialiste. Haar kennis als laborante kwam hier goed van pas, alsook een eerste jaar kinesitherapie die ze in het verleden nog gevolgd heeft. “Ik vind het wel fijn dat die drie pijlers op deze manier in elkaar vloeien in mijn schoonheidsinstituut voor huidverbetering en voetreflexologie. Later wil ik zelf ook mijn eigen productlijn lanceren. Maar dat is voor de toekomst, ik ben eerst nog de opleiding aan het volgen.”

VOETREFLEXOLOGIE ZORGT VOOR BALANS, RUST EN DIEPERE WERKING

Afbeelding

Daarna verdiepte Nadine zich in de voetreflexologie. “Ik vind het zo fijn om te doen, omdat het echt een meerwaarde geeft aan je behandelingen of massages. Dat stukje voetreflexologie springt er voor mij echt uit, je kunt veel dieper gaan dan enkel het ontspannende gedeelte. Het is holistisch, zorgt voor balans en rust, maar ook het mind-stukje komt naar boven. we kunnen bepaalde klachten of problemen emotioneel ondersteunen met bachbloesems. De voeten zijn de spiegel van het lichaam en vertellen mij veel over die persoon. Als voetreflexoloog is het mijn taak om op te sporen wat er niet in balans is en dat terug te herstellen. Zelf ben ik een gevoelig persoon, en dat helpt mij. Ik vind het zo leuk om andere mensen een goed gevoel te geven. Daarom doe ik dit ook.”

HUIDVERBETERING DANKZIJ CLEPHAR, HOLISTISCH MET PHYTO5 & DE THALGO MARITIEME SKINCARE

Afbeelding

Voor de huidverbetering heeft Nadine gekozen voor Clephar en Phyto5, en vanaf oktober 2022 komt er een derde merk Thalgo bij. Zo is er een mooi ruim aanbod aan gelaatsverzorgingen met aangepaste productlijnen, zodat er voor iedere klant een persoonlijke behandeling op maat kan worden voorgesteld. “Clephar is mijn eerste merk waarmee ik gestart ben voor huidverbetering. Maar voor mij ontbrak er nog een holistisch stukje voor de voetreflexologie en zo ben ik bij Phyto5 terecht gekomen. Phyto5 werkt volgens de 5 natuurelementen in de Chinese geneeskunde. Zelf heb ik een grote affiniteit met de zee en oceanen, en dat komt terug in de maritieme ingrediënten van Thalgo. Dat weerspiegelt helemaal wie ik ben, en wil ik later ook verwerken in mijn eigen productlijn.”

IK VOEL BIJ KLANTEN GOED AAN WAT ZE NODIG HEBBEN EN BIJ HEN PAST

“Als klanten een eerste keer komen, kijk ik naar de huid en wat die nodig heeft. Ik geef hen wat meer uitleg over de verschillende merken en de producten. Naargelang hun voorkeur en budget kan ik een passende behandeling voorstellen. Het is dan aan de klant om te beslissen in welk verhaal ze willen stappen. Meer het holistische met Phyto5, huidverbeterend met Clephar of in de maritieme wereld van Thalgo. Maar ik voel meestal goed aan wat best bij hen zal passen. Met de klant stel ik zo de gelaatsverzorging samen en kan heel persoonlijk werken. Ook dat stukje ontspanning zit er steeds bij, want dat zoeken mensen ook.”

GEZELLIG, HUISELIJK EN PERSOONLIJKE AANPAK

Afbeelding

“In mijn kleine gezellige instituut komen mensen gewoon langs de voordeur binnen. Ik ben er voor mijn klanten en neem de tijd om hen in de watten te leggen. Ik voel mensen goed aan en let erop dat ze zichzelf kunnen zijn. Ze voelen zich hier dan ook snel gerust en thuis. Elke behandeling is persoonlijk, doordat ik zo flexibel ben in de verzorgingen en merken. Ook voor de wellness verzorgingen zijn ze hier erg welkom. Ik krijg veel warme reacties van klanten. Ze voelen zich ontspannen, vallen soms in slaap en vinden het een meerwaarde dat ik hen zo goed aanvoel. Mensen zijn op zoek naar rust en ontspanning, wat ze niet zo vaak meer vinden.”

ERVAAR EEN BEHANDELING
bij Esthetiek H2O
ONTDEK ONZE ACTIES
voor nieuwe klanten!
Messenger logo
Chat